Ferme La Serre

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

 

Wij heten u van ganser harte welkom op "La Serre",  de boerderij die sinds 1994 door ons - Frans, Mieke, Leen, Jo,  Lies, Tinne, Eva en Emma Boermans - wordt uitgebaat  als biologisch landbouwbedrijf én als een vakantieverblijf.

Tijdens de afgelopen 20 jaar hebben we met plezier al heel wat families mogen ontvangen en kleine peutertjes zien grootworden. Prachtige momenten gedeeld van hard werken en daarna lang uitbollen bij een hap en een drankje. Bedankt aan alle trouwe terugkomers !!!!!
Vol vertrouwen doen we verder en hopen, nog menige jaren, met talrijke families onze levenswijze, ons boerdeijleven, te mogen delen.
Ze is gelegen in de Coteaux de Gascogne op een domein van 135 ha. waar onze 350 schapen grazen.  Gemakkelijk bereikbaar op amper 75 km. ten zuid-westen van Toulouse in het departement van de Haute Garonne, bekend om zijn zonnig en zacht klimaat en daardoor meteen ook de ideale plaats voor een ontspannende vakantie. Alle gebouwen zijn gelegen op een heuvel met adembenemend uitzicht op de omringende weilanden en bossen, dorpjes en valleien en de Pyreneën aan de zuidelijke horizon aan het einde van een doodlopende straat.


Aan u hierboven de keuze om eerst een kijkje te nemen in het landbouwbedrijf en kennis te maken met onze dieren,schapen, paarden, konijnen, honden, katten en onze manier van werken, of om meteen onze gastenverblijven te ontdekken !

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu